“ÇEVRE DEDEKTİFLERİ İŞ BAŞINDA” ETWINNING PROJESİ TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Türkiye, Romanya, İtalya, İspanya ve Sırbistan'dan 12 okul ve 16 öğretmenin katıldığı projede okulumuz İngilizce Öğretmeni Songül TAKOĞLU 6.7.sınıftan 6 öğrencisi ile birlikte Kastamonu Vali Aydın Arslan Ortaokulu ile Romanya Liceul Teoretic "Adam Muller Guttenbrunn" Okulu ortaklığında kurulan Environment Detectives at Work (Çevre Dedektifleri İş Başında) uluslararası eTwinning projesinde yer almaktadır. Proje ortaklarının katılımı ile 11.02.2024 tarihinde ilk tanışma çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıda kurucu ortaklar tarafından Şubat ayında planlanan faaliyetler hakkında bilgi verilmiştir. Proje faaliyetleri Mayıs ayının sonuna kadar sürdürülecektir.

Projenin amacı 12-15 yaş öğrencileri arasında geri dönüşümle ve kirliliğin zararlarıyla ilgili farkındalık yaratmak ve çeşitli etkinliklerle çevre kirliliğine karşı kalıcı çözümler bulmaktır.

15-04-202415-04-2024

Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 20:45 - Görüntülenme: 66