OKUL AİLE BİRLİĞİ 2022-2023 YIL SONU DENETLEME RAPORU

Okul Aile Birliği Denetleme Kurulumuz toplanarak hazırladıkları rapor aşağıdadır.

KOVANLIK İMAM HATİP ORTAOKULU

OKUL-AİLE BİRLİĞİ DENETLEME KURULU YIL SONU DENETİM RAPORU

Okulumuz aile birliği denetleme kurulu olarak 25.06.2021 Cuma   günü saat 15.00’te toplanarak yönetim kurulunun çalışmaları ve işlemli evrakları denetlenmiş aşağıdaki şekilde faaliyet raporu hazırlanmıştır.

Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 14. maddesi gereği denetleme kurulumuz, yönetim kurulu faaliyetlerini denetlemiş usulüne uygun kararlar aldığı, okulun eğitim öğretim çalışmalarına katkıda bulunduğu görülmüştür.

Yönetim kurulunca toplanılan gelirlerin usulüne uygun bir şekilde kayıt altına alındığı, tutulması gereken defterlerin günü gününe işlendiği görülmüştür.

Harcamaların fatura karşılığında yapıldığı, alınan demirbaşların kayıtlarının yapıldığı, her türlü satın alınan mallar için yönetim kurulunun karar aldığı ve fatura kayıtlarının işlendiği görülmüştür.

25.06.2023 tarihine kadar gelirler ve yapılan harcamalar aşağıya çıkarılmıştır.

GELİR:

Sıra

Gelir Çeşitleri

Tutar

25.06.2021 TARİHİ İTİBARİYLE

2749,43 TL

TOPLAM

2749,43 TL

Yapılan herhangi bir harcama yoktur.

GÜNCEL BAKİYE: 2749,43 TL

Okul-Aile Birliği Yönetim kurulunun 25.06.2021 tarihindeki hesap özetleri denetlenmiş ve yönetim kurulunun, sorunsuz bir şekilde çalışmalarına devam ettiği görülmüştür. Kendilerine yaptıkları tüm çalışmalar için teşekkür ederiz. Saygılar sunarız.

Atanur BEKDAŞ                        Merve ÇULFAZ                            Gonca TOP

Denetleme Kurulu Başkanı          Denetleme Kurulu Üyesi             Denetleme Kurulu Üyesi

Veli                                            Veli                                                     Öğretmen

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 18.01.2024 23:30 - Görüntülenme: 96