KOVANLIK İMAM HATİP ORTAOKULU

KOVANLIK BELDESİ MERKEZ MAH. DERE SK. NO 1 BULANCAK / GİRESUN
Vizyon
Kovanlık İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin; kendilerine güvenen, sistemli düşünebilen, teknolojiyi etkili şekilde kullanılabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip estetik duyguları gelişmiş, geleceğini tahmin eden değil; geleceğini görebilen nesiller olarak bir üst öğrenime hazırlamak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli.dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış,ülkesine yararlı,okuyan,inceleyen,araştıran,milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen araştırmacı,sorgulayıcı,kendi ayakları üzerinde durabilen,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı duyan,görev ve sorumluluk bilincine sahip,ben değil biz ruhuna sahip maddi ve manevi yönden kendini geliştirmesine yardımcı olacak bir eğitim amaçlıyoruz.
Başarılar
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını gerçekleştirdik ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında yine TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı başvurumuz kabul edilmiştir.
08:30- 16:00
MERKEZİ SİSTEM KALORİFER
Okul Servis Araçları ve Dolmuşlar.
Kovanlık Beldesi
İl merkezine 45 KM. ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ
TÜBİTAK 4006- eTwinning